Teren in Rate Teren ieftin tartasesti

Teren in Rate Teren ieftin tartasesti , de la 200€/luna. Comision 0.

Suprafețe de la 460mp. Preturile sunt usor negociabile.

Terenuri ideale pentru constructii rezidențiale sau imobiliare chiar langa Bucuresti.

Terenurile se afla in localitatea Tartasesti, pe strada Dentas, la doar 25 km de Piata Victoriei. Drumul, care se continua din soseaua Chitilei, are doua benzi de circulatie pe sens, accesul fiind astfel foarte rapid si fara blocaje de circulatie, aproximativ 30 de minute din Piata Victoriei sau 15 minute de la iesirea din Bucuresti. Strada Dentas face legatura facila cu DN1 prin Buftea si Corbeanca, avand legatura rapida cu autostrada A3, iat pe DN7 puteti ajunge usor in Targoviste sau Pitesti.

Teren in Rate teren ieftin Tartasesti :

  • La 5 minute de mers pe jos se afla gara Ciocanesti, de unde puteti ajunge in Bucuresti in aproximativ 45 min. In imediata vecinatate aveti Liceul tehnologic, primaria si scoala generala, biserica si Hanul Vlasia. La 10 minute de condus puteti ajunge la Mall Colosseum Leroy Merlin si Carrefour.
  • Zona este in plina dezvoltare, cu multe constructii noi si oameni care prefera linistea din imediata vecinatate a Bucurestiului si vor sa se bucure de aerul curat de aici.
  • Conform Planului Urbanistic Zonal terenurile sunt destinate pentru constructia de locuinte, cu un regim de inaltime P+1+M (max 10 m), POT max 43%, CUT 1,31.
  • Toate actele in vederea cumpararii sunt deja perfectate, iar dumneavoastra puteti incepe sa construiti in orice moment, noi va punem la dispozitie toate actele necesare inceperii lucrarilor – cadastru si intabulare pentru fiecare lot, extras de carte funciara care atesta lipsa oricaror sarcini pentru terenuri, precum si certificatul fiscal care confirma ca iempozitele si taxele locale sunt achitate la zi.

Teren in Rate Teren ieftin tartasesti . Suna la 0722 545 420

De asemenea, poti sa ne contactezi pe whatsapp la nr 0722 545 420.

Pentru detalii complete despre preturile noastre la Teren in Rate Teren ieftin tartasesti contacteaza-ne chiar acum prin:

Call Now Button