Lotizare_.RGB_color.0003-3000

Casa la curte este casa de care aveti nevoie…

Majoritatea oamenilor prefera sa locuiasca la curte decat la bloc, deoarece casa la curte va ofera libertatea si linistea de care aveti nevoie. Aici este locul dumneavoastra!

Casa la curte este localizata pe Strada Dentas Nr. 31 Tartasesti, Romania si ofera toate conditiile necesare unui om pentru a locuii linistit la casa lui. Preturile sunt foarte atractive si accesibile in raport cu suprafata loturilor, plus ca dumneavoastra va puteti construii casa dupa gust.

Casa la curte va ofera cea mai buna alegere atunci cand vine vorba de casa visurilor dumneavoastra. Casa la curte reprezinta locuinta ideala oricarei familii, indiferent de varsta, deoarece acest tip de locuinta ofera tot ceea ce are nevoie o familie cand vine vorba de locuit. Spre deosebire de un apartament sau garsoniera, casa la curte aduce mult mai multe avantaje din toate punctele de vedere.

Situata la cca. 25-30 minute de centrul Bucurestiului, casa la curte va ofera toate facilitatile necesare unui trai normal si linistit, astfel incat ca dumneavoastra sa beneficiati de locuinta la care visati.

Daca sunteti in cautarea unei case la curte in apropierea Bucurestiului, inseamna ca ati nimerit unde trebuie, deoarece noi va oferim casa la curte potrivita pentru dumneavoastra. La un pret avantajos, va puteti cumpara casa la care visati. Casa la curte situata in Tartasesti, la cca. 25 minute de centrul Bucurestiului este ideala pentru tine.

Lotizare_.RGB_color.0009-3000

Anunturi terenuri tartasesti, teren de vanzare tartasesti, anunturi tartasesti, terenuri case tartasesti, case tartasesti, casa la curte, teren casa tartasesti, case de vanzare, teren de vanzare, anunturi imobiliare tartasesti.

Call Now Button